Hier verschijnen de verslagen van de groepjes van het kamp, die tijdens het corvee geschreven worden. 

Vanavond schrijft Zwadderich het blog. 

Gisteravond hebben we na het corvee nog twee spelletjes gedaan waarbij we door draken achterna werden gezeten. Toen het tijd was om te slapen kwamen niet alleen wij de tenten in; ook een grote hoeveelheid muggen bleek ons achterna te zijn gevlogen. 

En inderdaad werden wij vanochtend wakker met een flinke lading muggenbulten. Bij het ontbijt kregen wij te horen dat we ook een lunchpakketje moesten maken omdat we vandaag lekker lang het water op zouden gaan. Eenmaal op het water hebben wij een opdracht gekregen van professor Sneep om al varend magisch bronwater uit een bron te tappen. Bij ons ging dat niet bijzonder goed, maar gelukkig horen wij bij Sneeps afdeling dus waarschijnlijk komen we er toch goed van af. ?

De tweede opdracht bestond uit het terug naar de haven brengen van 50 bekertjes die gevuld waren met dit magische bronwater. Hoewel we vreesden dat we veel zouden morsen is er maar een half bekertje verloren gegaan, doordat wij op de terugweg "gezellig" met de Griffoendors terug dobberden. Na het aftuigen hadden wij nog een middagje vrij, en nu hebben we na het eten dit blog geschreven, terwijl het ondertussen lijkt alsof iemand een regenvloek over ons heeft uitgesproken.

We kijken uit naar de rest van de week, en de opdrachten waaruit wij natuurlijk als overwinnaars uit de strijd zullen komen ?⛵️✌??