Graffiti in het welpenlokaalGraffiti in het vernieuwde welpenlokaal

De Welpen vormen met een leeftijd van zes tot en met tien jaar onze jongste speltak. Zij beleven elke zaterdagmiddag spannende avonturen in de wereld van het Jungleboek.

Tijdens de opkomsten van de welpen spelen zij zowel binnen in het welpenlokaal als buiten in het park allerlei spelletjes. Ook wordt er geknutseld en zo af en toe varen we een keer mee met de zeeverkenners. Voor de welpen zonder zwemdiploma (en ook voor die met diploma) zijn er dan zwemvesten beschikbaar.

We gaan ook ieder jaar op kamp, naar een steeds wisselende locatie. In het fotoboek op deze website zijn foto's van de kampen van de afgelopen jaren te vinden. Om ervoor te zorgen dat de welpen die voor het eerst mee gaan op kamp alvast een beetje kunnen wennen houden wij in mei een welpenweekend in het clubhuis. We beginnen dan met een normale opkomst op de zaterdag, maar gaan dan door tot en met zondagmiddag! Dit wenweekend maakt het kamp voor zowel de nieuwe welpen als hun ouders iets minder spannend. 

De Welpen van de Dr. John Mott Groep dragen een groene blouse en de das van onze groep waaraan wij herkenbaar zijn.

De welpen hebben elke zaterdagochtend van 10:00 – 12:30 uur hun opkomst. Soms ook gaan we een hele dag op pad zoals bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Duinenmars te Kijkduin.

De contributie voor de Welpen bedraagt € 27,00 per kwartaal.

Tijdens de opkomsten zijn er altijd tenminste 2 man leiding aanwezig. De samenstelling van het leidingteam kan per opkomst verschillen, maar er is altijd iemand van het vaste team aanwezig. Het vaste leidingteam voor de welpen bestaat uit Hans, Ruben en Pieter.

Het leidingteam van de welpen is per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie of vragen tijdens of na de opkomst kunt u bellen met:

Pieter van der Weel 06 - 17 37 94 62
Ruben Seijbel 06 - 17 07 59 47