Welpen

Wat doen de welpen?

De welpen hebben opkomsten op de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 uur. Ze leren knopen, maken vuur en spelen spellen in het bos en op het veld.

De welpen vormen met een leeftijd van zes tot en met tien jaar onze jongste speltak. Zij beleven elke zaterdagochtend spannende avonturen in de wereld van het Jungleboek.

Tijdens de opkomsten van de welpen spelen zij zowel binnen in het welpenlokaal als buiten in het park allerlei spelletjes. Ook wordt er geknutseld en zo af en toe varen we een keer mee met de zeeverkenners. Voor de welpen zonder zwemdiploma (en ook voor die met diploma) zijn er dan zwemvesten beschikbaar.

Activiteiten

De welpen gaan ieder jaar op zomerkamp, naar een steeds wisselende locatie. In het fotoboek zijn foto's van de kampen van de afgelopen jaren te vinden.

Om ervoor te zorgen dat de welpen die voor het eerst mee gaan op kamp alvast een beetje kunnen wennen houden wij tijdens Pinksteren een welpenweekend in het clubhuis. We beginnen dan met een normale opkomst op de zaterdag, maar gaan dan door tot en met maandagochtend! Dit wenweekend maakt het kamp voor zowel de nieuwe welpen als hun ouders iets minder spannend.

Soms gaan we een hele dag op pad zoals bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende Duinenmars te Kijkduin.

Praktische informatie

De welpen van de Dr. John Mott Groep dragen een groene blouse en de das van onze groep waaraan wij herkenbaar zijn.

Tijdens de opkomsten is er altijd tenminste 2 leiding aanwezig. De samenstelling van het leidingteam kan per opkomst verschillen, maar er is altijd iemand van het vaste team aanwezig. Het vaste leidingteam voor de welpen bestaat uit Ruben, Pieter, Ilse en Marit.

Het leidingteam van de welpen is per email bereikbaar via .

Voor meer informatie of vragen tijdens of na de opkomst kunt u bellen met:

Pieter van der Weel - 06 - 17 37 94 62
Ruben Seijbel - 06 - 17 07 59 47

De contributie voor de Welpen bedraagt ā‚¬ 27,00 per kwartaal.

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens kijken! Je mag drie keer gratis meedraaien!